Rólunk


Dr Bak Mihály

1978-ban láttam meg a napvilágot Budapesten. Gyermekkoromat a II. kerületben és a németoszági Heidelbergben töltöttem. Három éven át a Kastl Magyar Gimnáziumba jártam, majd a József Attila Gimnázium (ma Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium) akkor indululó ciszterci osztályába tértem haza. Középiskolás éveim közül egy évet az Amerikai Egyesült Államokban, Indiana államban töltöttem.
Az érettségit követően a Semmelweis Egyetm Általános Orvostudományi Karára nyertem felvételt, ahol 2004-ben diplomáztam. Rezidensi éveimet követően 2007-2010 között, két és fél éven át dolgoztam Bajorországban, Schrobenhausen és Tutzing kisvárosok kórházában. Ezalatt sok általános belgyógyászati ismeretet gyűjtöttem, megtanultam többek között ultrahangozni is.

Dr Bak Mihály háziorvos

2010-ben úgy döntöttem, hogy hazatérek,
mert hosszú távú jövőmet csak itthon tudtam elképzelni.

Belgyógyászatból szakvizsgát tettem, majd a Budai Egészségközpontban folytattam széles körű orvosi munkát, így belgyógyászati szakrendelést tartottam, szűrővizsgálatokat, foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat végeztem és háziorvosi pácienseket gondoztam.
2013-ban az utazási orvostan tanfolyamot végeztem el sikerrel, valamint háziorvostanból tettem szakvizsgát.
Ez az év magánéleti szempontból is jelentős volt, megházasodtam, majd 2014 októberében megszületett kislányunk, Julianna.

Dr. Szabó Emma Tünde főorvosnő nyugdíjba vonulása adta meg a lehetőséget, hogy 2015. januárjától a Vérhalom téri háziorvosi rendelőben folytassam pályafutásomat. Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ismét a II. kerületben élhetek és szolgálhatok. Úgy gondolom, hogy a legjobb orvosi munka alapját a megelőzés, a szűrés és a folyamatok követése jelenti. Krónikus betegségek esetén pedig elengedhetetlennek tartom a megfelelő gondozást. Ezek azonban mind feltételezik a jó páciens-orvos együttműködést, amelyhez ezúton is kérem megtisztelő bizalmukat.

Csak rendelési időben!

+36 (1) 208-9200